Tút en d'r út

Doel: Het bevorderen van de verkeersveiligheid voor school.

*Het bord ‘Tút en d’r út ’ - gemaakt door één van de leerlingen - staat sinds 2010 bij het gymlokaal aan de Waling Dijkstrastraat.

*Ouders die kinderen op de Thrimwaldaschool hebben in de groepen 3 t/m 8 maken, wanneer ze de kinderen met de auto naar school brengen, zoveel mogelijk gebruik van de zone ‘Tút en d’r ut. De kinderen van deze groepen kunnen het laatste stukje naar school heel goed zelfstandig lopen.

*Ouders van kinderen van groep 1 en 2 hoeven geen gebruik te maken van deze zone en kunnen hun kind(eren) binnen brengen.

*Aanrijden vanuit westelijke richting.

*Niet langer stilstaan dan noodzakelijk.

*Voor het halen van uw kind(eren) kunt u geen gebruik maken van deze zone.

*Naast de zone voor ‘Tút en d’r út’ , willen we graag uw aandacht voor het volgende;

Niet parkeren tussen de Viktor Veilig poppen!

*Wilt u, wanneer niet uzelf maar opa,oma of de oppas uw kind brengt en/of haalt hen informeren over deze afspraken?

De verkeerscommissie van de Thrimwaldaschool bedankt u alvast voor de medewerking!